Start

  Klassisk massage
 
  Aromamassage

  Zonterapi

  Healing

 
Öronljusbehandling

 
Chakrabalansering
 

 

  Om Karin

 
Karins Gästbok

 Karins Länkar 


 

 


  
 

Karins Massage & Zonterapi
Barrvägen 14
712 31 Hällefors
Tel: 0591-514 96
karin.herou@telia.com

 

                  Healing

Vad är healing egentligen kanske du frågar?
Med enklast möjliga förklaring betyder healing att helbrägda, att göra någon hel, att förmedla läkekraft, oftast genom händerna.
En läkekraft, eller livskraft, som vi alla har inom oss, som ofta reparerar skador eller sjukdom utan att vi tänker på det.

Healing kan också vara så enkelt som att ge vänlighet och tröst till någon som behöver. Healing är att överföra energi, via händer, till någon annan för att skapa balans i kroppen.
Healing hjälper energin att cirkulera fritt att lösa upp blockeringar. En mild beröring, av milda händer. Den som ger healingen kanaliserar energi så att kroppen helar sig själv.

En total balansering av dess energisystem. Healingens huvudsyfte är att upptäcka orsaken till sjukdomen och finner oftast nyckeln till den sjukes egen självläkande mekanism.
 

                Reikihealing 

En gammal healingteknik som återupptäcktes i Japan i slutet av 1800-talet men som har sitt ursprung i Tibet.
Ordet Reiki är japanska och betyder "universell livsenergi". Reiki är en läkande behandling av kropp och själ som används för att återställa och balansera energierna i kroppen.

En stressig tillvaro, orsakad av såväl hög arbetsbelastning som brist på arbete, sömnsvårigheter, oro etc, kan i längden ge energiblockeringar som i sin tur ger ohälsa - värk och andra sjukdomssymptom.
Reiki arbetar på sjukdomens orsaksnivå, behandlar problemområdet (det sjuka stället) och det endokrina systemet, (de hormonproducerande körtlarna) frigör stress, ökar kreativitet, ger avslappning och lugn samt aktiverar kroppens självläkande förmåga.

          

 

© Karins Massage & Zonterapi 2011