Start

  Klassisk massage
 
  Aromamassage

  Zonterapi

  Healing

 
Öronljusbehandling

 
Chakrabalansering
 

 

  Om Karin

 
Karins Gästbok

 Karins Länkar 

    

Karins Massage & Zonterapi
Barrvägen 14
712 31 Hällefors
Tel: 0591-514 96
karin.herou@telia.com

Jag heter Karin Herou och har gympat och friskvårdat mej själv och mina nära och kära så länge jag kan minnas. Trots att i mitt folkskolebetyg stod ett stort B för ämnet Gymnastik, med förklaringen ”Gymnastiksal saknas alla får B”.  Men det tog jag igen senare, det blev Lillsveds Gymnastikfolkhögskola som  blev starten på min 50-åriga bana som ledare för motionsgymnastik.
Kanske föddes mitt intresse för motion och friskvård där, ett intresse
i att  rörelse var viktigt för människan.  Men även att en återhämtning efter ansträngning var lika betydelsefullt.  

Numera känner jag att jag har en stor livserfarenhet av hälsa och friskvård och här föddes även mitt intresse för att människan många gånger kan läka sej själv med rätt kunskap,  en bra livsstil och egen kroppskännedom, vilket även har blivit mitt motto.

Med tiden föddes även mitt intresse för det övernaturliga, att det fanns något eller någon som styr och hjälper oss och i förläng-    -ningen av detta, gick jag en  utbildning inom spiritualism på Ramsbergsgården, och blev Certifierad Healer 1999.
Efter kurser i massage förstod jag att beröring är något alla behöver, från minsta nyfödda  till en människa mitt i karriären,  till den ensamma äldre..

Med detta som mitt rättesnöre arbetar jag för ett holistiskt synsätt, d v s att varje människa är unik, en  helhet och hänsyn tas till den egna kroppen och dess psyke.

                                      Karin Herou   

 

© Karins Massage & Zonterapi 2011