Start

  Klassisk massage
 
  Aromamassage

  Zonterapi

  Healing

 
Öronljusbehandling

 
Chakrabalansering
 

 

  Om Karin

 
Karins Gästbok

 Karins Länkar 
  


 
 

Karins Massage & Zonterapi Barrvägen 14
712 31 Hällefors
Tel: 0591-514 96
karin.herou@telia.com

Zonterapi

Du måste prova zonterapi!
Att behandla åkommor med massage är en av mänsklighetens allra äldsta naturmetoder. Zonterapin utgår från att det finns ett samband mellan de inre organen och fötterna, och att alla kroppens organ motsvaras av speciella reflexzoner på fötterna, huvudsakligen på fotsulorna.

När vi började ta på oss skor för att skydda fötterna, försvann den naturliga zonterapin, vi klarar inte av att utsöndra de gifter vi får i oss, utan dessa lagras i kroppen och speciellt på fötternas nervändar där det bildas hårda kristaller.
Dessa kristaller minskar blodgenomströmningen och hindrar energiflödet, inte bara i det organ som reflexzonen motsvarar, utan även i lymfsystemet.

Zonterapi bryter ner kristallerna så att energin kan flöda fritt igen och blodet sedan kan föra bort gifterna via kroppens utsöndringsorgan och det onda, d.v.s blockeringen i organet upplöses och besvären man haft försvinner.
Metoden ger dessutom skön avslappning, löser spänningar, är stresshämmande samt stimulerar den livsviktiga cirkulationen i kroppen.
 

 

 © Karins Massage & Zonterapi 2011